Sa incepem!

 
E foarte important sa alegeti fotografii care vi se potrivesc pentru ziua nuntii, la fel de important este si pentru noi sa va cunoastem pe voi si asteptarile voastre de la noi astfel incat sa ne asiguram ca ne potrivim in aceasta calatorie. Asa ca va rugam sa cititi cu atentie website-ul nostru. Ne putem vedea cu drag la o cafea sau pe Skype sa ne cunoastem mai bine si sa discutam mai multe despre voi si planurile voastre pentru ziua nuntii.
Abia asteptam sa aflam mai multe despre voi si viziunea voastra pentru nunta, asa ca va rugam sa completati formularul de mai jos cu cat mai multe detalii si sa va asigurati ca adresa de e-mail e cea corecta pentru a putea primi raspunsul nostru.


Cititi despre intrebarile frecvente aici:

 
Odata ce sunteti pregatiti sa treceti la nivelul urmator, acestia sunt pasii de urmat:

1. Completati formularul de mai jos in detaliu

2. Vom reveni cat de repede (de obicei 24-48h) cu oferta noastra.

3. Daca vi se potriveste totul, vine partea cea mai plictisitoare: trebuie sa completati un contract

4. Urmeaza achitarea avansului (nereturnabil)

5. Yey! Aveti oficial fotografi de nunta si abia asteptam sa incepem aventura cu voi!

 

Va rugam completati formularul de mai jos cu cat mai multe detalii

Noi vom incerca sa raspundem cat mai curand posibil (pana in 48h). Va rugam inca o data sa va asigurati ca avem adresa de e-mail corecta la care va putem scrie deoarece e singura modalitate prin care va putem contacta.


Toate informatiile personale pe care ni le transmiteti sunt private si sunt utilizate strict pentru a comunica cu voi, pentru detaliile din contract si pentru facturare. Nu va vom trimite nici un fel de e-mail promotional si NU vom transmite mai departe adresa voastra de e-mail.
Fotografiile sunt salvate pe servere cu nivel inalt de securitate iar imaginile sunt transmise prin intermediul unei galerii profesionale de fotografie.